Jag upptäckte till min förtjusning ett bra sätt att föreviga särskilt förtjusande blad på min älskade växt! Jag tog helt enkelt några lagom stora böcker och la löven däri. Efter ganska exakt 468 timmar är löven platta och torra så att de kan sparas för alltid. Efter mycket experimenterande upptäckte jag att det bara fungerar riktigt bra med tre av mina böcker! Det var faktiskt min fru som såg detta först. Jag har alltid varit övertygad om att allting ser mer logiskt ut när man ser det från hennes perspektiv...
Torsk och creme fraiche paprika-chili 2 portioner Ingredienser 2 st frysta torskbitar 1 burk creme fraiche med smak av paprika och chili 1 vitlöksklyfta 1 tsk citroncest (kan uteslutas) salt peppar couscous Tina fisken. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fiskbitarna i en ugnsform med lite olivolja. Salta och peppra lite grann. Blanda creme fraiche, vitlök och citroncest. Häll röran över fisken. Laga i ugnen ca 20 minuter. Samtidigt kokar du couscous och låter stå under lock. Under tiden fisken är i ugnen och couscousen väntar kan du göra sallad eller kolla på tv ;)
Kommentarer
Skicka en kommentar